top of page

>

>

>

>

Powerful Analytics

Ανάλυση Πληροφοριών

Ανάλυση Πληροφοριών

harris-logo.jpg

Οι εφαρμογές HARRIS® i2® παρέχουν δυνατότητες ανάλυσης και συσχέτισης μεγάλου όγκου πληροφοριών και διαμοιρασμού των αποτελεσμάτων ανάλυσης. Επιταχύνουν την ανάλυση μεγάλου όγκου δεδομένων και είναι σχεδιασμένες να ενοποιούν τα εκάστοτε συστήματα και να απλοποιούν την διασύνδεση βάσεων και πηγών δεδομένων.

Data Analysis - Visualization - Investigative analysis

Forensics

Οι εφαρμογές Tovek Tools έχουν σχεδιαστεί για την αυτόματη αναζήτηση, συλλογή, επεξεργασία και ανάλυση μεγάλου όγκου δομημένων και αδόμητων δεδομένων από πολλαπλές και διαφορετικές βάσεις και πηγές. Παρέχουν την δυνατότητα διαβαθμισμένων  και στοχευμένων ερευνών σε ένα ενιαίο περιβάλλον εργασίας. Είναι κατάλληλες για την συλλογή μεγάλου όγκου δεδομένων από διάφορες πηγές, τόσο ανοιχτές (websites κ.α), όσο και κλειστές (διαβαθμισμένες Βάσεις Δεδομένων, Συστήματα Αρχείων κ.α).

ibm.png

Η IBM κατασκευάζει και παρέχει υλικό και λογισμικό υπολογιστών και προσφέρει υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελιδών και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε τομείς που κυμαίνονται από υπολογιστές mainframe έως νανοτεχνολογία.

Data Search - Data Analysis - Context Analysis

Eγκληματολογική Έρευνα

Τα προϊόντα της Tableau σας παρέχουν μία πλήρη σειρά εξαρτημάτων για την έρευνα και αναπαραγωγή ψηφιακών πειστηρίων ανεξάρτητα από το μέσω που είναι αποθηκευμένα και χωρίς να παραποιούν την αρχική τους μορφή.Επιπλέον το Tableau password recovery επιταχύνει και επιτυγχάνει γρήγορο ξεκλείδωμα και πρόσβαση σε κλειδωμένα αρχεία τα οποία σας παρέχουν ζωτικής σημασίας πληροφορίες και πειστήρια.

Password Recovery - Duplicators - Forensic Bridges - Drive Adapters

Exterro-logo.jpg

Η Exterro, είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη εγκληματολογικών εφαρμογών ψηφιακών πειστηρίων και δικαστικής υποστήριξης για περισσότερα από είκοσι χρόνια. Παρέχει αυτόνομες και επιχειρησιακές λύσεις που επιτρέπουν την ψηφιακή έρευνα οποιουδήποτε είδους, συμπεριλαμβανομένης της δικανικής εγκληματολογίας, του νομικού έλεγχου, της συμμόρφωσης και της ασφάλειας πληροφοριών.

Advanced digital forensics -  eDiscovery  - Incident Response

Η Magnet Forensics, έχει καθιερωθεί παγκοσμίως για την αξιοπιστία και την ποιότητα των εγκληματολογικών της λογισμικών. Τα προϊόντα της χρησιμοποιούνται παγκοσμίως από υπηρεσίες και οργανισμούς σε μια εκτεταμένη γκάμα υποθέσεων και ερευνών από την εκμετάλλευση ανηλίκων μέχρι την τρομοκρατία και την πνευματική ιδιοκτησία.

Computer Forensics - Mobile Forensics - Digital Forensics

Κορυφαίοι οργανισμοί και υπηρεσίες απ’όλο  τον κόσμο απευθύνονται στη Nuix όταν χρειάζονται γρήγορες και ακριβείς απαντήσεις για έρευνες,  αντιμετώπισης περιστατικών κυβερνοασφάλειας, εσωτερικών απειλών, εκδίκαση υποθέσεων, διαχείριση κινδύνου και άλλες προκλήσεις.

eDiscovery - Security & Intelligence - Information Governance

Η εταιρία GetData παρέχει λογισμικά εικονικής εγκληματολογικής έρευνας. Κατ' αυτήν τη μέθοδο ο ερευνητής μπορεί να διεξάγει μια δικανική έρευνα σε έναν ύποπτο υπολογιστή λειτουργώντας σε ένα εικονικό περιβάλλον. Η εικονική εγκληματολογική έρευνα χρησιμοποιεί την τεχνολογία VMWware για δημιουργήσει εκ νέου το αντικείμενο έρευνας εικονικά διασφαλίζοντας την μη παραποίηση των αρχικών δεδομένων.

Virtual Forensics - Data recovery - Photo Recovery - Email Recovery

Data

Εξαγωγή & Ανάκτηση Δεδομένων

Exterro-logo.jpg

Η Exterro, είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη εγκληματολογικών εφαρμογών ψηφιακών πειστηρίων και δικαστικής υποστήριξης για περισσότερα από είκοσι χρόνια. Παρέχει αυτόνομες και επιχειρησιακές λύσεις που επιτρέπουν την ψηφιακή έρευνα οποιουδήποτε είδους, συμπεριλαμβανομένης της δικανικής εγκληματολογίας, του νομικού έλεγχου, της συμμόρφωσης και της ασφάλειας πληροφοριών.

Advanced digital forensics -  eDiscovery  - Incident Response

Η Microsystemation, προσφέρει τις εγκληματολογικές εφαρμογές XRY για έρευνα, συλλογή, ανάκτηση και ανάλυση δεδομένων από κινητά τηλέφωνα, έξυπνες συσκευές από κλώνους κινητών και έξυπνων συσκευών Κινέζικης παραγωγής αλλά και από το cloud. Ανεξάρτητα από τον τύπο της συσκευής, τον χρήστη, την τοποθεσία ή το μοντέλο της συσκευής, η λύση της XRY παρέχει την κατάλληλη πλατφόρμα και τις υπηρεσίες για να καλύψει κάθε ανάγκη δικανικής έρευνας και συλλογής αποδεικτικών στοιχείων.

Mobile Forensics - Data Extraction - Data Analysis - Vizualization

Biometric

Η Passware, είναι παγκοσμίως η κορυφαία εταιρεία στην ανάπτυξη λογισμικών αναπαραγωγής κωδικών πρόσβασης σε κλειδωμένα αρχεία. Μεταξύ των πελατών της συγκαταλέγονται οι 500 μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου, Αστυνομικές Αρχές, Στρατιωτικές Υπηρεσίες, Ιδιωτικοί Οργανισμοί, Επιχειρήσεις και Ιδιώτες.

Password Recovery - Data Extraction - Data Analysis - Vizualization

Bιομετρική Ταυτοποίηση

H Grabba, είναι παγκοσμίως η μοναδική εταιρεία στην κατασκευή εξελιγμένων εξαρτημάτων ως πρόσθετα (attachments) σε έξυπνες φορητές συσκευές. Τα προϊόντα της παρέχουν στους χρήστες την δυνατότητα άμεσης ταυτοποίησης ατόμων με την λήψη φωτογραφιών και δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πεδίο, αλλά και την εξέταση και την εξακρίβωση της γνησιότητας των προσωπικών τους εγγραφών, όπως διαβατήρια, άδειες οδήγησης, ταυτότητες κ.α αλλά και αναγνώρισης και ταυτοποίησης των οχημάτων. Ακόμα παρέχουν την δυνατότητα ανάγνωσης Barcodes, Magnetic Stripes και RFID.

Barcode Scanner - Smartcard, Magnetic Stripe, RFID Reader - Document Capture

H Amped, ειδικεύεται στη ανάπτυξη λογισμικών εφαρμογών για την εγκληματολογική εξέταση, ανάλυση και επεξεργασία μαγνητοσκοπημένου υλικού και φωτογραφιών. Τα λογισμικά της χρησιμοποιούνται παγκοσμίως από τις Αστυνομικές Αρχές, τις Μυστικές και Στρατιωτικές Υπηρεσίες, τους Κυβερνητικούς Οργανισμούς κ.α

Image Recognition - Video Analysis - Forensics

H Unidas, προσφέρει μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα για την βιομετρική καταχώρηση και ταυτοποίηση προσώπου σε δισδιάστατη (2D) και τρισδιάστατη (3D) απεικόνιση. Προσφέρει ταχύτατη  ταυτοποίηση πρόσωπων στο πεδίο με την λήψη φωτογραφιών από κινητά τηλεφωνά ή έξυπνες συσκευές και επιπλέον παρέχει τη δυνατότητα ανθρωπολογικής ανάλυσης με σκοπό την συγκέντρωση αποδεικτικών στοιχείων, καθώς και τη δημιουργία γραφήματος-σκίτσου υπόπτου, βάση καταθέσεων μαρτύρων.

Face Recognition - Mobile Face Recognition - Face Rebuilding

Nuance.jpg

H Nuance, είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στο χώρο της αναγνώρισης και ταυτοποίησης ατόμων με τα βιομετρικά χαρακτηριστικά της φωνής τους. Χρησιμοποιείται από κυβερνητικούς οργανισμούς για την πρόληψη, τον εντοπισμό εγκληματιών και την παροχή αποδεικτικών στοιχείων σε δικαστήρια. Στην εκτενή λίστα χρηστών των προϊόντων της Nuance παγκοσμίως συγκαταλέγονται Αστυνομικές Αρχές, Μυστικές και Στρατιωτικές Υπηρεσίες, Κυβερνητικοί Οργανισμοί σε περισσότερες από 40 χώρες.

Voice Recognition - Criminal ID - Surveillance 

bottom of page